FOTO: STARSPORT
in , ,

Kovačević: Odlični uslovi za rad, a uz pojačanja lakše ćemo do titule

Vezista Crvene zvezde Aleksandar Kovačević pohvalio je uslove za rad u Portorožu, gde se crveno-beli spremaju za nastavak sezone.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Zaista je sve na najvišem nivou ovde u Marini Portorož. Od smeštaja u sobama, preko hrane do terena koje imamo na raspolaganju u sportskom centru “Bonifika“. Mislim da smo odabrali pravu destinaciju posebno za ovu fazu priprema kad nam je u prvom planu rad na fizičkoj spremi, a ne uigravanje“, rekao je Kovačević, a prenosi sajt kluba.

Kovačević je zbog povrede propustio finiš jesenjeg dela prvenstva, ali tvrdi da je spreman za nastavak sezone.

“Bilo je problema ali sve je rešeno na najbolji način. Ne osećam nikakvu posledicu i normalno radim sa ekipom. Intenzitet rada je visok, mnogo kilometara „prelazimo“ i nemam ni najmanji problem. Spreman sam da radim do poslednjeg atoma snage i da se tako pripremim za ono što nas čeka na proleće“, istakao je Kovačević i za kraj pohvalio dolazak eventualnih pojačanja i konkurenciju u timu.

“Svaka konkurencija je dobra. Ipak, nije na nama da o tome razmišljamo niti da se bavimo pojačanjima. Na nama je samo da radimo maksimalno jer Zvezda i sada ima odličan tim, novi igrači će samo pojačati konkurenciju i učiniti nas timom koji brže i bolje može do titule“, zaključio je Kovačević.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Bertans: Ako mi Bilbao ne isplati novac, idem u Beograd! (VIDEO)

Nova velika pojačanja za Partizan