0
Domaći fudbal

Daudin menadžer najavljuje raskid ugovora sa Zvezdom

Objavljeno: 21.01.14 u 17:40

Nezadovoljni napadač Crvene zvezde, Abiola Dauda, još jednom je istakao da želi da napusti ‘Marakanu’ u zimskom prelaznom roku zbog nemogućnosti da se dogovori sa čelnicima kluba oko isplate dugovanja.

Dauda

Nigerijac je u Zvezdu stigao prošle zime i prethodnih godinu dana bio jedan od glavnih nosilaca igre crveno-belih. Iako je uglavnom imao ulogu startera u klubu i otputovao na pripreme u Sloveniji, Dauda ističe da to ne znači da planira da ostane u klubu.

„Stalno smo u kontaktu sa advokatima i videćemo šta će se događati. Razočarani smo ponašanjem čelnika Crvene zvezde i naše strpljenje se bliži kraju. Stvari su odišle predaleko, Dauda mora da živi svoj život, a to ne može da radi ako mu se ne isplaćuje deset posto njegovih primanja. Jednostavno, nedopustivo je vođenje kluba na način na koji to rade ljudi iz Zvezde. Ne možete dovesti nekog igrača i kasnije mu ne plaćati zarade. Ako se ovako nastavi tražićemo raskid ugovora na štetu kluba“, rekao je Daudin menadžer, Patrik Merk .

Podsetimo, Dauda je krajem prethodne godine od Zvezde tražio isplatu polovine dugovanja, ali je dobio mnogo manju sumu. Još tada je uslovio klub da neće putovati na pripreme ukoliko mu se ne ispune zahtevi, ali je na kraju ipak krenuo sa ekipom.

Dauda je u 2013. godini odigrao 32 utakmice za Zvezdu i dao 13 golova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter