0
Ostali sportovi

Bob tim Jamajke stiže u Soči (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.14 u 10:48

Rusi spremite se stiže bob tim Jamajke! Bob pilot Jamajke Vinston Vats potvrdio je da postoje veliki izgledi da se bob tim te zemlje nađe na Olimpijskim igrama u Sočiju.

cool runnings

Naime,  nakon što je Vats ispunio niže norme na takmičenjima u Severnoj Americi usledio je pozivm Olimpijskog komiteta za učešće na Igrama u Sočiju.

„Čoveče, pa to je neverovatno. Zaista se radujem. Ceo svet je iza nas. Znao sam da smo u zemlji popularni, ali nisam imao pojma koliko nas ljudi u svetu vole “ kazao je Vats.

Međutim još nije potuno zatvorena finansijksa konstrukcija za boravak Jamajčana u Rusiji. Neophodno je 80.000 dolara, a iz Olimpijskog komiteta, kao i iz Organizacionog komiteta Igara u Sočiju  stigal je informacija da će im biti plaćeni svi putni troškovi.

„Još nemam sav novac, pa se idalje nadamo da će nam neko pomoći“ dodao je Vats.

Bob tim Jamajke poslednji put nastupio 2002. godine na ZOI u Solt Lejk Sitiju. Po avanturama Jamajčana snimljen je i film Kul ranings (Cool runings) koji opisuje njihov put i prvo učešće na Igrama sada već davne 1988. u Kalgariju.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter