6
Košarka

FOTO: STARSPORT

Zvezda ispustila Bogdanovića

Objavljeno: 20.01.14 u 11:37

Jedan od trenutno najboljih evropskih košarkaša, Bogdan Bogdanović, umesto u Partizanu mogao je pre tri sezone da završi u Crvenoj zvezdi kojoj je nuđen, ali je u klubu sa Malog Kalemegdana tada procenjeno da mladi bek nije dovoljno kvalitetan za njih, saznaje Telegraf.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Bogdanović je svoju juniorsku karijeru gradio u Žitko Basketu sa kojim je bio treći u juniorskoj ligi Srbije, a on sam je prioglašen za najboljeg juniora Srbije. Bilo je očekivano da pređe u neki od naših vodećih klubova, a jedna od opcija navodno je bila i Crvena zvezda čiji stručnjaci nisu u njemu prepoznali kvalitet.

Za razliku od njih Partizan nije sedeo skrštenih ruku već je brže bolje angažovao reprezentativnog beka koji se u prve dve sezone nije naigrao kod trenera Vlade Jovanovića na čije insistiranje je i došao među crno-bele.

Povratkom Duška Vujoševića na klupu Partizana krenuo je i procvat talentovanog košarkaša za kojim trenutno uzdišu najbolji evropski klubovi koji bi ga rado videli u svojim redovima.

Interesantno je da je Bogdanović te 2010. godine igrao za FMP na završnom turniru Evrolige za juniore u Parizu na kojem je učestvovao i Partizan, ali u seniorskoj konkurenciji.

hotsport.rs/telegraf.rs

0
0

6 Komentara

  1. U Zvezdi proglasili za nedovoljno talentovanog najdominantnijeg beka 1992 godišta u zemlji,koji je bio najbolji igrač juniorske Evrolige,u momentu kada treba da potpiše prvi ugovor u životu ?
    Kakva šarena laža od priče !?

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije istina to sto pisete i ne morate biti veliki novinarai da bi to saznali. On je izabrao partizan iako mu je i Zvezda nudjena… Samo pogledajte par emisija na youtubu…

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije tačno. Trebao je da pređe u Zvezdu, ali je posle leta provedenog u juniorskoj reprezentaciji odlučio da pređe u Partizan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter