FOTO: FKCZ
in , ,

Stojanović vodi 24 igrača na prvi deo priprema

Fudbaleri Crvene zvezde u ponedeljak 20. januara putuju na prvu fazu priprema u Sloveniju. Trener Slaviša Stojanović odredio je spisak od 24 igrača koji će se na slovenačkom primorju pripremati za nastavak sezone.

FOTO: FKCZ
FOTO: FKCZ

Na spisku se nalaze:

Boban Bajković, Miloš Vesić, Predrag Rajković, Marko Petković, Ljubo Nenadić, Nikola Mijailović, Jovan Krneta, Darko Lazić, Novak Martinović, Milan Jokić, Aleksandar Kovačević, Goran Gogić, Vukan Savićević, Nejc Pečnik, Darko Lazović, Nenad Milijaš, Miloš Ninković, Luka Milunović, Filip Kasalica, Dragan Mrđa, Abiola Dauda, Ognjen Ožegović, Đorđe Rakić i Stefan Mihajlović.

Takođe, u avionu za Ljubljanu koji sa beogradskog aerodroma poleće u 18.30 časova naći će se i članovi stručnog štaba: Slaviša Stojanović, pomoćnici, Miloš Kostić i Bratislav Živković, trener golmana Srđan Maksimović, kao i kondicioni trener Vladimir Čepzanović.

Ekspedicija Crvene zvezde nakon sletanja u glavni grad Slovenije, put do hotela „Marina Portorož“ nastaviće autobusom. Crveno-beli će boraviti u Portorožu do 28. januara kada je planiran povratak za Beograd. Tri dana kasnije, tačnije 1. februara sledi odlazak u Kopar, na drugi deo pripremnog perioda koji će trajati do 15. februara.

Prvi meč u prolećnoj polusezoni najtrofejniji srpski klub igra 23. februara protiv Javora na Marakani.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Dženkins: Trener je tražio da budem bolji u odbrani

Milinković zvanično novi trener Voždovca (VIDEO)