1
Evropske lige

Riberi: Ja sam osvojio sve, šta je osvojio Ronaldo?

Objavljeno: 20.01.14 u 11:15

Frank Riberi je po okončanju ceremonije dodele „Zlatne lopte“ izjavio da mu je drago što je sve konačno završeno i što više nećče morati da odgovara na pitanja u vezi sa tim, međutim Francuz nije mogao da ne primeti da je nagrada za najboljeg igrača sveta koju dodeljuje FIFA otišla u pogrešne ruke.

Riberi

„Nisam ljut, ali to što nisam osvojio nagradu je bio udarac za moju porodicu. Nemojtre pogrešno da me razumete, drago mi je što sam uopšte bio u užoj konkurenciji, ali mnogi su smatrali da baš ja zaslužujem da dobijem nagradu. U 2013. godini sam sa Bajernom osvojio pet trofeja, a Kristijano Ronaldo nije osvojio ništa“ – izjavio je Riberi za francuske medije.

Podsećamo da je FIFA nagradu za najboljeg fudbalera sveta dodelila fudbaleru madridskog Reala Kristijanu Ronaldu, a da su pored njega u konkurenciji bili još i igrač Barselone Leo Mesi, kao i spomenuti Frank Riberi.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter