0
Tenis

Janković: Neke poene trebalo je da odigram pametnije

Objavljeno: 20.01.14 u 09:59

Jelena Janković nije krila da je razočarana zbog poraza u osmini finala Otvorenog prvenstva Australije, istakavši da se borila, ali da nije igrala svoj najbolji tenis na prvom ovosezonskom grend slem turniru.

Jelena+Jankovic+2013+Open+Day+7+cG711-j8hA6x

„Šta da kažem? Naravno da sam razočarana zbog poraza, to je teško. U poslednja tri kola sam igrala, borila se. Nisam igrala svoj najbolji tenis, ali sam bila tu. Da sam tokom nekih poena odigrala pametnije, bilo bi mnogo bolje. Ali, nije išlo“, rekla je Jankovićeva posle meča.

Jankovićeva je rekla da je u ovom meču nije služio forhend, ali i da se nije dobro kretala na terenu.

„U prvom setu sam odigrala mnogo forhenda, posebno na kratkim loptama. Imala sam loptu za gem na 5:5, ali sam široko promašila forhend. Nisam se dobro kretala i nameštala. Zbog toga nisam imala čiste i čvrste udarce, ali dešava se“, rekla je ona.

Jankovićeva je u prva tri kola igrala protiv japanskih teniserki, a upitana da li bi joj bilo lakše da je i u osmini finala igrala protiv takmičarke iz Japana, ona je odgovorila:

„Da sam igrala u Japanu, možda bih igrala sa još jednom od njih, ali ovde u Australiji nisam mogla“.

hotsport.rs/beta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter