0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Crveno-beli zovu navijače na meč protiv Panioniosa (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.14 u 16:32

U prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu održan je redovni sastanak svih bezbednosnih službi, pred duel trećeg kola Evrokupa sa Panioniosom. S obzirom da je reč o utakmici međunarodnog karaktera, meč sa Atinjanima takođe nosi epitet utakmice visokog rizika:

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Sve je spremno za duel sa Panioniosom, što smo sa zadovoljstvom zejdnički konstatovali na sastanku za bezbednost. Ipak, u celom tom poslu nam je preko potrebna i pomoć navijača, odnosno njihova saradnja. Još jednom u ime kluba apelujem na sve navijače da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren i upotrebe lasera i pirotehničkih sredstava, jer će u suprotnom kazne biti rigorozne. Posle brojnih novčanih sankcija prošle i ove sezone upućeno nam je poslednje upozorenje da će se svaki naredni i najmanji incident sankcionisati kao teži prekršaj što za posledicu može da ima visoke novčane kazne, igranje pred praznim tribinama, oduzimanje bodova, pa čak i isključenje i evropskih takmičenja na godinu dana“ – rekao je direktor kluba Davor Ristović i potom dodao:

„Moram da naglasim da veliku zahvalnost dugujemo našim navijačima za odličnu podršku i sjajno ponašanje u duelu sa Bilbaom, jer je meč protekao bez i najmanjeg incidenta i to je ono što u budućnosti želimo na svim mečevima Crvene zvezde. Nadam se da će i ovog puta navijači prepoznati trenutak i izuzetnu važnost meča sa Panioniosom, da će ispuniti Pionir do poslednjeg mesta i svojim navijanjem pružiti neophodnu podršku ekipi u nameri da zabeleži još jednu pobedu“ – naglasio je Ristović.

Ulaznice za meč sa Panioniosom od ponedeljka se prodaju na svim prodajnim mestima Eventima po cenama od 500 (tribine), 1000 (parter), 2000 (bela i plava loža), 2500 (loža) i 5000 dinara (počasna mesta uz teren). Takođe karte će se prodavati i na blagajni Pionira na dan utakmice od 17 sati pa sve do početka meča. Kapije Beogradskog hrama košarke biće otvorene dva sata pre starta utakmice.

Prvi operativac crveno-belih apostrofirao je kvalitet grčkog tima, koji je doduše u L grupi LAST 32 faze Evrokupa startovao sa dva poraza:

„Nalaze se u samom vrhu grčkog šampionata, odmah iza neprikosnovenih Olimpijakosa i Panatinaikosa. U poslednjem kolu domaćeg prvenstva zabeležili su ubedljivu pobedu, a ova utakmica za njih predstavlja poslednji voz za prolazak u drugi krug. Panionios predstavlja skup izvanrednih igrača, a u prilog tome govori i podatak da je MekKolum prvi strelac grčke lige“ – zaključio je Ristović.

KKCZ TV je povodom meča protiv grčkog tima napravio i svojevrsnu video pozivnicu u kojoj su svoju ulogu imali kapiten Marko Simonović, Jaka Blažič i Čarls Dženkins.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter