0
Evropske lige

Betis ponovo napravio rokadu na klupi

Objavljeno: 20.01.14 u 10:43

Huan Karlos Garido proveo je samo mesec i po dana na klupi Betisa, a već mora da traži novi posao pošto je klub iz Sevilje odlučio da otpusti 44-godišnjeg stručnjaka i na njegovo mesto postavi Gabrijela Kalderona.

huan-karlos-garido-betis

Garido je početkom decembra na mestu trenera poslednjeplasiranog tima Primere nasledio pepea Mela, ali nije uspeo ništa da promeni odnosno moglo bi da se kaže da je ekipa pod njegovim vođstvom beležila još lošije rezultate. Betis je u tom periodu na pet prvenstvenih mečeva uspeo da osvoji samo bod pa sa ukupno 11 poena čvrsto drži začelje tabele sa vrlo malim šansama da se spase ispadanja.

Betis je već pronašao zamenu za Garida, a to je Argentinac Gabrijel Kalderon koji je veći deo trenerske karijere proveo u arapskim zemljama, dok je u Evropi vodio Kan i Lozanu. Kalderon će na klupi kluba iz Sevilje debitovati već u petak na gostovanju Selti u Vigu u meču 21. kola Primere. Potpisao je ugovor do kraja sezone koji će automatski biti produžen ukoliko tim izbori opstanak u Primeri.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter