0
AdmiralBet ABA Liga

Vujošević: Protiv Zadra isti pristup kao protiv CSKA

Objavljeno: 19.01.14 u 13:58

Nakon senzacionalne pobede nad moskovskim CSKA u Evroligi, košarkaši Partizana će u ponedeljak, od 18 časova, gostovati ekipi Zadra u okviru 17. kola ABA lige.

Vujošević

Trener crno-belih, Duško Vujošević, najavio je da će pristup meču protiv Zadra biti identičan onome protiv CSKA iz Moskve:

„Gostujemo ekipi Zadra koja je tradicionalno neugodan protivnik. Zadar je grad košarke, a iako imaju dobar tim od početka sezone ne beleže rezultate koji su adekvatni njihovom kvalitetu i očekivanjima. Očekuje nas utakmica koja po svom karakteru i važnosti nije ništa manje značajna od utakmice sa CSKA. Preko ABA lige dobijamo mogućnost da igramo u Evroligi, zato mora pristup mora da bude isti kao protiv Moskovljana“.

Trofejni stručnjak je zatim prokomentarisao kvalitete Zadrana:

„Zadar je dobra ekipa, koja poseduje timski i individualni kvalitet. Dobro trče, imaju mnogo dobrih navika i bore se do poslednjeg trenutka. Vole da forsiraju igru sa dosta kontranapada i igru u tranzitu. U ranoj fazi utakmice imaju dosta pik igre, koju diktira amerikanac Lorens. Pored njega tu su još i Šutalo i Ramljak, koji imaju veoma važne uloge. Doveli su još jednog američkog igrača, Dejvisa, koji igra na poziciji četiri. Veliki pokretači cele ekipe su Sobin i kapiten Ivanov“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter