0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

Nikolić: Izrabljujem igrače

Objavljeno: 19.01.14 u 10:00

Košarkaši Radničkog iz Kragujevca zabeležili su trijumf nad ekipom Igokee u 17. kolu Jadranske lige. Trener Kragujevčana Miroslav Nikolić zadovoljan je kako je njegova ekipa odigrala.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Po ko zna koji put, prvo ću da zahvalim publici koja bodri ove umorne igrače. Igokea je ekipa koja nam uopšte ne leži, plašio sam se da ne uđemo u kontraritam. Odmornija je od nas, pa sam strahovao da ne napravimo kiks, mada poraz od ovakve Igokee to ne bi bio. Posle mečeva sa Zvezdom i ekipama iz Evrope, jako smo umorni. Izrabljujem igrače, a njima svaka čast“ rekao je Muta i dodao.

„Smogli su snage da pobedimo u ovako bitnoj utakmici. Kada imamo 22 asistencije i dobro skačemo, teško nas je pobediti u Jezeru. Dobro smo odradili meč, da ne platimo danak u ABA ligi. Sada se lakše diše, borićemo se do kraja, videćemo dokle ćemo stići. Sve se menja, svi gube i imaju težak raspored kao i mi. Možda možemo da napravimo neko iznenađenje pa da budemo i malo više plasirani na tabeli“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter