0
Domaći fudbal

Nađ potvrdio: Lazović na korak od Partizana!

Objavljeno: 19.01.14 u 21:29

Sportski direktor Partizana Albert Nađ otkrio je da klub pregovara sa Dankom Lazovićem i nada se da će napadač pristati da potpiše ugovor sa crno-belima.

Albert Nađ

Lazoviću je ove zime istekao ugovor sa ruskim Zenitom, trenira sa svojim bivšim timom, pa je sve izvesnije da će se vratiti u Humsku.

“Verujem da ćemo se dogovoriti sa Lazovićem. Ne bih ništa da prejudiciram dok se posao ne završi, ali je jasno da ćemo učiniti sve da Danko krene sa ostatkom ekipe u Tursku. Nije potrebno naglašavati koliko bi značio našem timu“, izjavio je Nađ.

Istovremeno, večeras se na zvaničnom sajtu kluba pojavila informacija da je dogovor postignut i da će u ponedeljak biti obavljene i administrativne formalnosti oko potpisivanja ugovora na godinu i po dana, a potom sledi i promocija za medije.

Nađ je takođe potvrdio da je postignut dogovor sa Vladimirom Volkovom oko novog ugovora.

“Postigli smo dogovor sa Volkovom o produžetku ugovora na još godinu dana. Njemu je stari isticao za šest meseci, a sada je aktuelan do leta 2015. To naravno ne znači samo po sebi da on ove zime neće napustiti Partizan. U slučaju da dođe do ponude koja bi zadovoljila i klub i igrača, njegov odlazak je moguć. Iz tog razloga su još otvorene sve opcije vezane za poziciju levog beka“, istakao je Nađ, koji je za kraj naglasio da klub nije odustao od mogućnosti da dovede štopera Brage Nunja Koelja i da će “boriti dokle god je to moguće“.

hotsport.rs/Novosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter