0
Evrokup

Karte za meč Zvezde i Panioniosa već od 500 dinara

Objavljeno: 19.01.14 u 15:59

Košarkaši Crvene zvezde ugostiće u 3. kolu L grupe Evrokupa, u sredu od 19.15 časova, ekipu atinskog Panioniosa, a najjeftinija karta za meč u ‘Pioniru’ koštaće 500 dinara.

Zvezda Panionios
FOTO: KK Crvena zvezda

Uprava crveno-belih je odlučila da spusti cene karata i da navijači mogu da prate meč sa tribina za 500 dinara. Parter će koštati 1.000, plava i bela loža 2.000, a mesto uz teren 5.000 dinara. Karte će se naći u prodaji od ponedeljka na svim prodajnim mestima Eventima osim u knjižarama delfi.

U zvaničnom saopštenju na sajtu Zvezde stoji:

„Duel sa Panioniosom ima izuzetno veliku važnost za crveno-bele, jer bi Zvezda eventualnom pobedom ostala u trci za plasman u narednu rundu. Panionios je trenutno trećeplasirani tim grčkog šampionata, odmah iza Olimpijakosa i Panatinaikosa i zato će velika podrška navijača biti od izuzetnog značaja. Iz tog razloga KK Crvena zvezda Telekom poziva svoje navijače da ispune tribine Pionira i fer i sportskim navijanjem pomognu klubu da zabeleži još jednu važnu pobedu“.

hotsport.rs/KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter