0
AdmiralBet ABA Liga

Čović: Dok sam ja u klubu, navijači neće menjati trenera (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.14 u 20:30

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović stao je u odbranu trenera Dejana Radonjića i istakao da neće dozvoliti navijačima da utiču na važne odluke unutar kluba. 

covic_620x0

Navijači su se pojavili ispred dvorane ispred utakmice i od uprave zatražili ostavku Dejana Radonjića zbog odlaska Šilba sa kojim je i definitivno raskinuta saradnja.

Radonjić je doneo odluku da klub raskine saradnju sa Šilbom, što je izazvalo revolt kod navijača sa kojima je nakon pobede nad Olimpijom razgovarao ispred hale.

“Živim u Srbiji 56 godina, ne očekujem poštovanje za bilo koji rezultat. Žalim što se to dogodilo od jedne male grupe navijača, ja sam obavio razgovor sa njima pred halom, video sam da nema zle namere, ali kada ih suočite sa činjenicama da ovaj klub nije postojao u avgustu 2011, da je osvojio Kup Koraća, da je izborio plasman u Evroligu i kada bi se ravnao sa nekim drugim klubovima, voleo bih da imamo četiri godine fore i da naš trener ima to“, rekao je Čović uz napomenu da navijači takvim ponašanjem ne pomažu klubu.

“Dok sam ja u ovom klubu oni neće postavljati trenere i određivati ko će da igra. Imamo mi klub koji je u još goroj situaciji, radi se o fudbalskom, svi znamo šta se tu dešavalo“, rekao je Čović.

Šilb na nezadovoljstvo navijača napušta redove crveno-belih, a to takođe potvrđuje i činjenica da je na meču sa Olimpijom njegov broj na leđima nosio mladi Vojislav Stojanović.

“Sa Šilbom smo sve rekli što smo hteli da vam kažemo, jedino da dokumentujemo ugovor. Nebo nije palo na zemlju, i sa Šilbom i bez njega ćemo raditi. Verovatno smo negde na pola, u smislu da li je on pogrešio ili mi. On je dobar igrač, a nije prvi put da igrač nađe prostor u nekom dobrom klubu. Završili smo sa Šilbom na osnovu jednoglasne odluke kluba, na osnovu odluke trenera. Stručni štab intenzivno radi na pojačanjima, trener je rekao da ima rok do 29. I to zbog Evrokupa, za Aba ligu nema roka“, istakao je između ostalog Nebojša Čović.

hotsport.rs/B 92

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“povezane“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter