0
Evropske lige

Matić na klupi protiv Junajteda

Objavljeno: 18.01.14 u 11:05

Uprkos njegovoj želji novi (stari) fudbaler Čelsija Nemanja Matić neće biti u startnoj postavi „plavaca“ u nedeljnom derbi meču protiv Mančester Junajteda, ako je verovati rečima menadžera Žozea Murinja.

murinjo-kzs

Portugalac je u najavi ovog meča rekao da bez obzira na to što  se Srbin nalazi u dobroj formi za njega nema mesta u prvih jedanaest, a potom je i obrazložio svoju odluku.

„Moram da poštujem igrače koji su već dugo u mom timu, a ukoliko bih odmah Matića stavio u startnu postavu to ne bi bila dobra poruka njima. Srbin neće početi meč u nedelju, ali sam siguran da će vrlo brzo imati dosta uticaja na našu igru. Svi moramo da budemo strpljivi. Matić će biti deo tima koji stvaramo na duže staze i najvažnije je da sledeću sezonu dočeka potpuno spreman i naviknut“ – objasnio je Murinjo koji je dodao da je sada već bivši igrač Benfike savršen profil igrača za tim koji želi da stvori.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter