0
Evropske lige

Baloteli srećan zbog Sedorfovog dolaska

Objavljeno: 18.01.14 u 14:59

Ako je nečije mišljenje zanimljivo javnosti u vezi dolaska Klarensa Sedorfa na klupu Milana onda je to sigurno razmišljanje kontraverznog Marija Balotelija koji veruje da će Holanđanin doneti pozitivne promene „rosonerima“.

mario-baloteli-osmeh

„Lično sam srećan zbog Sedorfovog dolaska. Očekivano je bilo da dođe do promene posle dosta konfuzne situacije u kojoj smo se našli. Sada na klupi imamo trenera koji je osvojio sve u fudbalu, a do juče je bio u kopačkama. Normalno je da slušate šta ima da vam kaže pošto se radi o velikom šampionu. Naše poverenje u njega je nepodeljeno. Odmah smo primetili da ima veoma jasne ideje šta želi da uradi što je po mom mišljenju vrlo dobro. Poznato je da je bio jedan od najboljih svetskih igrača i da će mu biti potrebno malo iskustva u vođenju tima, ali sam uveren da će i to dobro uraditi“ – rekao je Baloteli.

Najbolji igrač Milana nije želeo mnogo da se osvrće na odlazak Masimilijana Alegrija, ali mu je poželeo sreću u daljoj karijeri.

Međutim, ni dolazak Sedorfa na klupu Milana nije sprečio Balotelija da nasatvi sa nestašlucima što je dokazao i na jučerašnjem treningu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter