1
Domaći fudbal

Transfermarkt: Lazović već u Partizanu!

Objavljeno: 17.01.14 u 12:44

Prava transfer bomba je odjeknula pre par dana kada je nagovešteno da bi Danko Lazović mogao da se vrati u svoj Partizan, a ranije danas pisali smo o tome da je napadač zaista blizu crno-belog dresa.

S obzirom da transfere uvek prati veliki broj spekulacija, čitava fudbalska javnost u Srbiji sa pažnjom prati da li će se ovaj transfer i realizovati, a potrvda ovog transfera je pre domaćih, stigla od stranih izvora i to od čuvenog specijalizovanog sajta Transfermarkt, koji je Lazovića već prebacio u redove srpskog šampiona.

Detalj sa pomenutog sajta možete videti na slici, kao i detalje o tržišnoj vrednosti sada već bivšeg napadača Zenita:

Danko

hotsport.rs/Transfermarkt

0
0

1 Komentara

  1. Lepa vest, jos da ostane Stojke (ukoliko ne nadje klub verujem da hoce) i Koeljo, to je onda vec ozbiljnija ekipa, jedino sto po mom misljenju nam fali jos jedan ofanzivniji vezista, Sale Ilic jeste legenda ali se videlo u poslednjih par utakmica da nije vise u stanju da bude najbolji a Jojic ne moze sve sam i pitanje koliko ce ostati u klubu, prica se da dolazi i Lekovic iz Vojvodine obzirom da ce Volkov verovatno otici. Za sada, po meni, ovako bi trebalo da izgleda tim: Stojkovic – Vulicevic, Koeljo, Trajkovic, Volkov – Drincic, Brasanac – Zivkovic, Jojic, Skuletic – Lazovic, dolazak Laneta Jovanovica je novinarska “patka“ , ne verujem u to a nije nam po meni ni potreban…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter