0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Teo i Krle složni: Da je Srbiji više ovakvih kao što je Bogdan

Objavljeno: 17.01.14 u 23:59

Srpski internacionalci iz moskovskog CSKA jednoglasno su proglasili Bogdana Bogdanovića za junaka meča i poručili da Srbija može samo da poželi još takvih košarkaša.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Utakmicu je prelomio Bogdanović. Retko se viđa da neko tako igra. Pogađao je neke šutove kada se lomilo, i to je bilo teško braniti. Pravili smo neke greške i u odbrani, i u napadu, borili smo se, ali Bogdanović je prelomio i svaka mu čast!“, rekao je Krstić uz napomenu da je izuzetno teško pobediti jednu istu ekipu tri puta u jednoj sezoni, ali da će se njegova ekipa ‘vaditi’ u naredni mečevima.

Plejmejker moskovske ekipe Miloš Teodosić dodao je da Bogdanović najtalentovaniji srpski košarkaš.

“Bogdanović je naš najtalentovaniji igrač, igra izvanredno ove sezone, daj Bože da Srbija ima više Bogdana!“, rekao je Teodosić i dodao:

“Partizan jeste mlada i možda oslabljena ekipa, ali igraju sjajno i s mnogo energije. Ovo je poraz koji može mnogo da nas košta. Ne smemo da dozvoljavamo padove u igri, da povedemo sa 10 razlike i da za minut-dva to izgubimo. Očekuje nas velika utakmica u Madridu, a tom pobedom možemo da poništimo ovaj poraz“, istakao je Teodosić.

hotsport.rs/Beta

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“povezane“ horver=“horizontalne“ ]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter