0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Od subote ulaznice za meč Crvena zvezda – Olimpija

Objavljeno: 17.01.14 u 19:35

Ulaznice za meč 17. kola ABA lige između Crvene zvezde i Olimpije biće u prodaji od subote 18. januara, saopšteno je na sajtu kluba.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ulaznice će biti dostupne na svim prodajnim mestima Eventima (TC Ušće, Kombank arena, Dom omladine, Bilet centar i još 150 prodajnih mesta širom Srbije).

Takođe, na dan utakmice karte će moći da se kupe i na blagajni Pionira od 15 sati pa sve do početka meča. Ulaznice za tribine koštaju 300, a za parter 600 dinara. Za plavu i belu ložu potrebno je izdvojiti 1000, a za ložu 1500 dinara.

Crveno-beli su u prvom meču protiv Olimpije u Ljubljani slavili 62:61 u veoma uzbudljivoj završnici, a odlučujući koš postigao je Čarls Dženkins samo pet sekundi pre kraja.

“Predstoji nam još jedan važan duel u regionalnom takmičenju. Želimo da sačuvamo prvu poziciju na tabeli, ali i da se iskupimo za poraz u Evrokupu. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da nam pruže podršku, a mi ćemo učiniti sve da im se odužimo atraktivnom igrom i još jednom pobedom“, rekao je Raško Katić.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“povezane“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter