0
Evropske lige

Matić: Od Murinja zavisi da li ću igrati već protiv Junajteda

Objavljeno: 17.01.14 u 11:11

Staro-novo pojačanje Čelsija, Nemanja Matić, izjavio je da je spreman da zaigra već u predstojećoj utakmici protiv Mančester Junajteda u Premijer ligi, ali i dodao da sve zavisi od izbora trenera Žozea Murinja.

Nemanja Matić

„Trener odlučuje, ja sam spreman. Dobro sam trenirao u prethodnom periodu, prošle nedelje sam sa Benfikom igrao derbi protiv Porta, tako da sa te strane nema problema. Spreman sam da igram protiv Mančester Junajteda, ali sve zavisi od odluka Žozea Murinja“, rekao je Matić.

Srpski fudbaler se u sredu vratio u Čelsi, za koji je prvi put potpisao 2009. godine, i sada ozvaničio saradnju na pet i po godina.

Derbi meč 22. kola Premijer lige, između Čelsija i Mančester Junajteda, igra se u nedelju od 17 časova na stadionu ‘Stamford Bridž“. Ekipa Žozea Murinja je trenutno 3. na tabeli sa 46 bodova, dok je Junajted tek sedmoplasirani sa 11 bodova zaostatka za vodećim Arsenalom, koji ih ima 48.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter