0
Domaći fudbal

Jovičić: Ma kakav kredit za Đurića!

Objavljeno: 17.01.14 u 21:56

Za izlazak Dragana Đurića iz pritvora potrebno je da se isplati dva miliona evra, a od kako se pojavila ta informacija, pojavile su se spekulacije da bi za njegovu slobodu mogao da plati i Partizan.

Dragan Đurić

Kako to često u Srbiji biva, čaršijske priče u ovakvim situacijama uzmaju maha, pa je tako i u slučaju Dragana Đurića. Iz Partizana su još tokom prethodne nedelje demantovali da će iz svoje kase rešiti problem, a to je još jednom potvrdio potpredsednik kluba Mile Jovičić.

“Nemojte ljudi, manite se takvih priča. To nema nikakve veze sa istinom, to su nebuloze. Žao nam je što se sve to izdešavalo predsedniku Đuriću, ali cela ta priča nema baš nikakve veze sa Partizanom i ne vidim zašto bi iko u klubu razmišljao u tom pravcu. Sve smo objasnili vezano za funkcionisanje kluba i dešavanja oko predsednika, pa mislim da nema potrebe da se diže prašina u vezi sa nečim što nema dodirne tačke sa istinom“, rekao je Mile Jovičić.

hotsport.rs/Novosti

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“povezane“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter