0
Tenis

Sjajna Ana izbacila Stosur, na redu je Serena

Objavljeno: 17.01.14 u 10:29

Ana Ivanović plasirala se u narednu rundu  Otvorenog prvenstva Australije pošto je u meču 4. kola protiv domaće teniserke Samante Stosur slavila sa 2:1, po setovima 6:7, 6:4, 6:2,

ana-ivanovic-plavo

Meč je prekinut u taj brejku prvog seta zbog jakog pljuska pa je krov je morao biti zatvoren i čekalo se da teren bude potpuno osušen.

Ana je doboro otvorila meč, ali je Sosur napravila brejk i pri rezultatu 5:4 servirala za set. Srpska teniserka izvukla se iz nezgodne situacije, spasil čak tri set lopte i na kraju vratila brejk.

Nakon toga sigurnim servisima obe teniserke došlo se do taj brejka u kome ja Ana imala tri set lopte ali je ovog pita australijka teniserka uspela da se izvuče. Rezultat u taj brejku prilikom prekida bio je 8:7 za Stosur, a na servisu je naša teniserka.

U nastavku meča Stosur je čini se više prijala pauza pa je sigurnom igrom osvojila prvi set.

Drugi set doneo je drugačiju sliku na terenu, Ana je potpuno stabilizovala svoju igru napravila, brejk koji je majstorski čuvala pre svega sigurnim servisom pa je ovaj deo igre rešila u svoju korist 6:4 i stigla do izjednačenja u setovima.

Usledio  je potom period furiozne Anine igre koja je u trećem setu impresionirala načinom na koji je savladala australijsku teniserku.

Ana će se u narednoj rundi sastati sa najboljom teniserkom sveta Serenom Vilijams.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter