0
Fudbal

Sedorf parafirao

Objavljeno: 16.01.14 u 13:20

Formalnosti oko preuzimanja klupe Milana Holanđanin Klarens Sedorf i rukovodstvo kluba sa San Sira ispred kojeg je bio potpredsednik Adrijano Galijani završili su danas pošto je i zvanično potpisan ugovor.

sedorf-galijani

Podsećamo da je Sedorf zbog nove funkcije okončao igračku karijeru u brazilskom Botafogou i da je već sinoć bio na San Siru kako bi u kup duelu sa Specijom na delu video igrače svog novog (starog) kluba.

„Osećam veliku dozu odgovornosti. Nadam se da ćemo napraviti velike stvari, dosta smo patili ove sezone“ – rekao je tom prilikom Sedorf koji će na klupi Milana debitovati u nedelju u duelu protiv Verone.

Milan posle 19 odigranih kola u Seriji A zauzima tek 11. mesto sa svega 22 osvojena boda i teško da će ozbiljnije moći da se uključi u trku i za mesto u Ligi Evrope, a Liga šampiona će za „rosonere“ ostati naučna fantastika makar u narednoj sezoni.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter