0
Evroliga

Partizanova grupa: Makabi bolji od Žalgirisa

Objavljeno: 16.01.14 u 20:24

Košarkaši Makabija iz Tel Aviva slavili su na gostovanju ekipi Žalgirisa rezultatom 87:78 (19:25, 19:21, 25:17, 24:15) u drugom meču trećeg kola grupe F, „Last 16“ faze Evrolige.

Evroliga

Košarkaši izraelske ekipe su svoj treći uzastopni trijumf u drugoj fazi Evrolige upisali pre svega zahvaljujući sjajnoj trećoj deonici u kojoj su rezultat preokrenuli u svoju korist, a potom pobedu potvrdili u poslednjoj deonici.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Rajs sa 20 poena, Smit je dodao 15 a Džejms, Tijus i Ohajin po 10 poena. Kod Žalgirisa Jankunas i Dentmon su bili najraspoloženiji sa po 21 ubačenim poenom.

Na tabeli grupe F trenutno vodi Real Madrid sa tri pobede u prva tri kola a isti učinak sada ima i Makabi, CSKA ima dve pobede iz dva meča, Bajern ima dve pobede i poraz, Galatasaraj, Lokomotiva i Partizan imaju po dva poraza, dok Žalgiris sada ima tri poraza u prva tri kola.

Večeras se u Evroligi još igraju mečevi Olimpijakos-Barselona i Galatasaraj-Lokomotiva.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter