1
Domaći fudbal

Partizan dovodi defanzivca Brage?

Objavljeno: 16.01.14 u 11:03

Uprkos tome što su u aktuelnom prelaznom roku već doveli četiri igrača rukovodstvo Partizana nije završilo posao pošto je i dalje u potrazi za pouzdanim štoperom koji bi pojačao bedem pred golom Milana Lukača.

nuno-andre-koeljo

Prvi pik menadžmenta crno-belih je 28-godišnji Portugalac Nuno Andre Koeljo koji trenutno nastupa za Bragu sa kojom je Partizan već stupio u kontakt povodom moguće pozajmice iskusnog defanzivca.

„Koeljo je u ovom trenutku broj jedan na našoj listi prioriteta u defanzivnoj liniji. Razgovaramo sa ljudima iz Brage, razmatramo model pozajmice iz portugalskog kluba, ali još nismo postigli sporazum. Ne žurimo, ali ćemo učiniti sve da se i to reši do polaska na pripreme u Tursku“ – krekao je za beogradski Sport sportski direktor Partizana Albert Nađ.

Koeljo je u Portugaliji nastupao i za najveće klubove poput Sportinga i Porta, a u inostranstvu je igrao za Standard iz Liježa.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Ne verujem da ce da dovedu Nuno André Coelho-a jer je on redovni clan prve postave odlicnog tima Sportinga Brage. Cena mu je 3 mil. evra ! Ipak ako uspemo treba napraviti spalir za salutiranje Nadju za sve sto je uradio u ovom prelaznom! Pa covece, evo vidim sprema se dolazak Danka Lazovica a evo vidim i Nenadic iz Vose dolazi kao zamena za Volkova! Jos onog Koreanca pa da polecemo za Champions League!!!
    Pomozi boze!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter