0
Tenis

Jelena požurila na spavanje, Moriti dala samo dva gema

Objavljeno: 16.01.14 u 13:08

Jelena Janković, koja je postavljena za osmog nosioca na Australijan Openu, plasirala se u treće kolo prvog ovosezonskog Gren slem turnira pošto je u drugoj rundi bez većih problema savladala Japanku Ajumi Moritu sa 2:0, po setovima 6:2, 6:0, posle svega 55 minuta igre.

jelena-jankovic-servis-ao

Nije na početku izgledalo da će Jankovićeva tako lako doći do trijumfa pošto je japanska teniserka već u prvom gemu napravila brejk. Međutim, to je bilo sve što smo videli od nje pošto je već u anrednom Jelena uzvratila istom merom, a do kraja prvog seta je protivnici prepustila samo još jedan gem.

Trenutno najbolja srpska teniserka je u istom ritmu nastavila i u drugom setu u kojem je posle nešto manje od pola sata igre došla do prve meč lopte koju je bez većih problema i realizovala pri rezultatu 5:0 i 0:40 na servis Morite.

U narednom kolu Jankovićeva će se sastati sa boljom iz duela Slovakinje Ribarikove i Japanke Kurumi Nare.

Svakako bi trebalo napomenuti da je meč umesto u 4 sata po našem vremenu, kako je prvobitno bilo planirano, zbog prekida usled velikih vrućina i kiše počeo tek oko 12 časova (22.00h po lokalnom vremenu)  zbog čega je odložen meč dublova koji je takođe danas trebalo da odigra Jankovićeva.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter