0
Košarka

Hajns bi igrao za Srbiju

Objavljeno: 16.01.14 u 11:17

Srpski košarkaški stručnjaci gotovo jednoglasno su protiv ideje da za našu reprezentaciju igraju stranci, ali je novi selektor Aleksandar Saša Đorđević jednom prilikom izjavio da ne bi imao ništa protiv da u svom timu ima na primer krilnog centra moskovskog CSKA Kajla Hajnsa.

kajl-hajns-trenerka

Ova Đorđevićeva izjava je stigla i do Amerikanca koji je tokom karijere sarađivao sa brojnim srpskim košarkašima. Hajns je u izjavi za Sport rekao da ne bi imao ništa protiv da zaigra za naš nacionalni tim, ali da ga za sada niko nije kontaktirao tim povodom.

„Pročitao sam šta je rekao vaš selektor. Prvo mi je za to rekao Vlada Micov, a zatim sam video i na „Tviteru”. To je definitivno komentar koji mogu da smatam samo kao veliki kompliment, posebno što nikada nisam imao nikakav kontakt sa gospodinom Đorđevićem. A kada čovek koji ne mora nešto tako da kaže kaže, to je ogroman kompliment“ – rekao je Hajns.

Ideja je po njegovom mišljenju interesantna i intigrantna.

„Iskreno, nikada nisam razmišljao o tome da igram za neku reprezentaciju. Srbija je zemlja bogate košarkaške tradicije. U principu i ne verujem da sam joj potreban, jer ima toliko sjajnih igrača. Ali, ako bi se pojavila mogućnost da zaigram, bi to definitivno bilo interesantno i intrigantno.“

Nažalost ili na sreću ovdašnji ljubitelji košarke neće moći da vide Hajnsa na delu u petak na evroligaškom meču protiv Partizana pošto je krilni centar trenutno na bolovanju.

hotsport.rs/Sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter