0
ATP

Bautista Agut izbacio Del Potroa sa Australijan Opena

Objavljeno: 16.01.14 u 15:28

Najveće iznenađenje u 2. kolu Australijan Opena priredio je Španac Roberto Bautista Agut koji je posle nepuna četiri sata igre u pet setova savaldao petog nosioca Huana Martina del Potroa sa 3:2 (4:6, 6:3, 5:7, 6:4, 7:5).

delpo-aus-open

Ništa nije nagoveštavalo da će Argentinac, koji je važio za jednog od favorita za osvajanje turnira, već posle drugog kola pakovati kofere za povratak kući pošto je imao prednost od 2:1 u setovima i bio je na korak od pobede. ipak, uporni Španac je najpre uspeo da izjednači, a potom i u odlučujućem setu koji je mogao prililno da potraje da u 11. gemu oduzme servis Del Potrou i zatim sigurno završi meč.

Bautista Agut će u 3. kolu igrati protiv boljeg iz duela Francuza Benoe Pera i domaćeg igračaNika Kirgiosa koji je još uvek u toku.

Ovakovom ishodu svakako se najviše obradovao Rafael Nadal pošto je Del Potro bio u njegovoj četvrtini žreba odnosno od projektovanog četvrtfinala neće biti ništa.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter