0
Tenis

FOTO: STARSPORT

Armenulić bez dlake na jeziku o Federerovom bezobrazluku

Objavljeno: 16.01.14 u 15:10

Iako Rodžer Federer u svetskoj javnosti važi za džentlmena i nekoga ko bi trebalo da bude uzor svim sportistima u nekoliko navrata smo imali priliku da se uverimo da to baš i nije tako pre svega kada se radi o odnosu prema našim teniserima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Lestvicu bezobrazluka iskusni Švajcarac je pomerio izjavom da igrači ne bi trebalo da kukaju na velike vrućine u Melburnu iako je njegova uloga kao predsednika udrženja profesionalnih tenisera upravo da stane u njihovu odbranu.

„Malo me je razočarao Rodžer Federer. Smatram da je njegova izjava bila neprimerena. Ne možete tek tako da kažete ostalima da se predaju ako ne mogu da izdrže. To je malo bezobrazno. On je od uvek bio takav, ali ne priliči tako velikom igraču da ne stane u odbranu kolega, dugo je u tenisu i mora da zna da im je teško. Možda je želeo da pokaže svoju superiornost, da u ovim godinama može ono šta mlađi ne mogu“ – rekao je proslavljeni srpski teniski radnik Radmilo Armenulić u izjavi za Sport.

Podsećamo da je prvog dana Australijan Opena čak osmoro tenisra bilo primorano da usled nehumanih uslova preda svoje mečeve i da su se organizatori tek danas setili da u periodu od 13 do 17 časova po lokalnom vremenu prekinu mečeve pošto je temperatura uveliko prelazila 40 stepan Celzijusove skale.

hotsport.rs/Sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter