0
Domaći fudbal

Stančeski stigao u Rad

Objavljeno: 15.01.14 u 16:59

Bivši fudbaler Partizana, Perica Stančeski, novi je član fudbalskog kluba Rad. 

Perica Stančeski

Makedonski fudbaler je ponikao u omladinskom pogonu Partizana, a na Banjicu je stigao iz Željezničara iz Sarajeva. Svoja očekivanja od 28-ogodišnjeg fudbalera prvi je izneo trener Rada, Aleksandar Janković:

„Od Stančeskog očekujem dve stvari. Prvo da svojim fudbalskim znanjem doprinese poboljšanju igre ekipe, a drugo da svojim iskustvom pomogne našim mladim igračima da napreduju“.

Nakon dolaska na Banjicu, Perica Stančeski se zahvalio upravi kluba na ukazanom poverenju:

„Nadam se da ću uspeti da ispunim očekivanja i da ću pomoći ispunjenju ciljeva, tačnije opstanku u ligi. Imamo sve uslove za dobar rad, borićemo se i nadam se da ćemo na kraju sezone biti uspešni“.

Stančeski je u karijeri igrao za Hajduk sa Liona, Teleoptik, Bežaniju, Čukarički, Borac iz Banjaluke i Željezničar iz Sarajeva.

Uprava Rada namerava da u zimskom prelaznom roku dovede još nekoliko iskusnih pojačanja i tako doprinese poboljšanju ekipe pred nastavak sezone.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter