0
Evropske lige

Radovanović: Igramo sve bolje

Objavljeno: 15.01.14 u 13:19

Fudbaleri Kjeva ostvarili su sjajan rezultat u meču 19. kola Serije A, kada su odigrali nerešeno 1:1 sa ekipom Intera na gostovanju. Srpski fudbaler Ivan Radovanović odigrao je svih 90 minuta i zadovoljan je onim što je njegova ekipa prikazala na terenu.

Ivan Radovanović

„Velika je stvar kada na Meaci ostvarite pozitivan rezultat. Interu smo uzeli bod, a bili smo nadomak i sva tri. Zadovoljni smo u svakom slučaju jer igramo sve bolje. Idemo korak po korak i verujem da smo na pravom putu da tako izborimo opstanak u Seriji A“, kaže Radovanović.

Srpski reprezentativac je ove sezone jedan od najstandardnijih igrača tima iz Verone.

„Vrlo mi je bitno da imam utakmice u nogama. Propustio sam samo tri duela ove sezone. To je bio jedan od osnovnih razloga što sam prethodnog leta i stigao u Kjevo. Zadovoljan sam svojom formom i načinom na koji se stvari odvijaju“, rekao je Radovanović.

Kjevo je uspeo da se odvoji od opasne zone ali i dalje ima samo bod više od ekipa ispod crte. 25-godišnji fudbaler je svestan da njegov tim očekuje grčevita borba do samog kraja sezone.

„Ove godine će borba za opstanak biti izuzetno teška i uključiće sigurno 5-6 ekipa. Biće neizvesno do samog kraja, ali to je Italija, svaka utakmica je teška i od velikog je značaja“, smatra Radovanović.

U narednom kolu, ekipi iz Verone u goste dolazi Parma koja zauzima solidnu osmu poziciju. Radovanović veruje da njegov tim može da trijumfuje.

„Igramo kod kuće protiv ekipe koja ove godine igra vrlo dobro i u timu ima par dobrih pojedinaca, kao što su Kasano i Amauri. Pružićemo maksimum  i pokušati da dođemo do sva tri boda“, zaključio je Radovanović.

Utakmica Kjevo – Parma igra se u nedelju 19. januara od 15 časova.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter