0
Evrokup

Radnički dočekuje Albu u paklu ‘Jezera’ (20.00)

Objavljeno: 15.01.14 u 15:20

Košarkaši Radničkog iz Kragujevca ugostiće večeras, u drugom kolu N grupe Evrokupa, ekipu nemačke Albe, koju sa klupe predvodi Saša Obradović.

evrokup

Kragujevčani će pred domaćom publikom pokušati da prekinu seriju loših rezultata i da se iskupe za dva tesna poraza, najpre od Himika u 1. kolu Evrokupa i Zvezde u ABA ligi. Ipak, očekuje ih veoma težak zadatak, jer im u halu ‘Jezero’ stiže nemački predstavnik koji je prvu fazu Evrokupa završio sa skorom 8-2 i u nemačkom šampionatu je vezao sedam pobeda zaredom. Gledano u svim takmičenjima, Alba je neporažena na poslednjih 11 utakmica i sa ulogom favorita dolazi u Kragujevac.

Sa druge strane, Radnički je na poslednje dve utakmice doživeo tesne poraze, najpre protiv Himika u Ukrajini, iako je bio bolji rival u većem delu susreta, a zatim na sličan način i protiv Crvene zvezde. Uz pomoć navijača izabranici Miroslava Nikolića se nadaju da bi mogli da sruše nemački tim, ali su svesni da im je za takav rezultat potrebna dobra igra svih 40 minuta.

Najveći problem za Kragujevčane predstavlja umor i istrošenost ekipe zbog napornog ritma utakmica i igranja na dva fronta, a otežavajuća okolnost je i lakša povreda Amerikanca Silija.

Meč Radničkog i Albe igra se večeras od 20 časova u sportskoj hali ‘Jezero’ u Kragujevcu. Direktan prenos je najavljen na RTS 2. 

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter