0
Evroliga

Mesina: Čeka nas pakao Arene, teško je triput za redom pobediti Partizan

Objavljeno: 15.01.14 u 18:20

Trener košarkaša moskovskog CSKA Etore Mesina tvrdi da će njegov tim teško pobediti Partizan treći put zaredom u sezoni, naročito u najavljenom paklu Arene.

Mesina

CSKA je ove sezone pobedio Partizan u oba meča grupne faze takmičenja, u Moskvi sa ubedljivih 88:46, a u Pioniru 73:62.

“Moramo da budemo spremniji nego prošli put u Beogradu. Uvek je teško pobediti istu ekipu tri ili četiri puta tokom sezone. Svaka utakmica može da bude drugačija, posebno ako se zna da je Partizan u međuvremenu doveo Milenka Tepića“, dodao je Mesina.

CSKA na predstojećem meču neće moći da računa na Hajnsa. U timu ‘Armejaca’ biće srpski reprezentativci Nenad Krstić, Miloš Teodosić i Vladimir Micov.

“Partizan nema šta da izgubi. Doživeli su dva poraza na startu Top 16 faze i sigurno će više želeti pobedu. Oni su atletska i energična ekipa protiv koje je uvek teško igrati. Ne smemo da im dozvolimo da nametnu svoj ritam igre“, rekao je Micov.

Utakmica između Partizana i CSKA igra se u petak od 20.45 u Kombank areni. Karte za ovaj meč mogu se kupiti po ceni od 500 dinara. 

hotsport.rs/Tanjug

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“povezane“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter