0
Evropske lige

Kup kralja: Golman Osasune častio Ronalda! Prošli Real, Bilbao, Espanjol (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.14 u 23:28

Večeras su odigrana još četiri susreta Kupa kralja, a plasman u četvrtfinale obezbedili su Real Madrid, Atletik Bilbao, Espanjol i Levante.

Kristijano Ronaldo

Real Madrid je nakon pobede od 2:0 u prvom meču, u revanšu u Pamploni slavio identičnim rezultatom protiv Osasune golovima Ronalda u 21. i Di Marije u 56. minutu. Madriđani su meč završili sa desetoricom pošto je u finišu zbog dva žuta kartona isključen Koentrao, kojem je ovo bila prva utakmica posle dvomesečne pauze.

Atletik Bilbao je nastavio agoniju Betisa, koji ne može da se pohvali dobrim igrama ni u Kupu kralja. Iako je Betis u prvom meču slavio 1:0, Baskijci su kao domaćini slavili – 2:0 golovima Rika u 23. i 67. minutu.

Mnogo dramatičnije je bilo u Barseloni gde je Alkorkon imao rezultat za plasman u osam do poslednjih pet minuta, ali je Espanjol ipak sa dva gola stigao do 4:2 i plasmana u četvrtfinale.

Podsetimo, plasman u četvrtfinale u utorak su obezbedili Atletiko Madrid i Rasing Santander, a u poslednjim mečevima u četvrtak sastaju se Hetafe i Barselona u kom Katalonci brane 4:0 iz prvog duela, dok Viljareal dočekuje Real Sosijedad (prvi meč 0:0).

Kup Kralja, osmina finala:
Atletik Bilbao – Betis 2:0 (prvi meč 0:1)
Espanjol – Alkorkon 4:2 (0:1)

Levante – Rajo Valjekano 1:0 (0:0)
Osasuna – Real Madrid 0:2 (0:2)

utorak:

Atletiko Madrid – Valensija 2:0
Almerija – Rasing Sanatander 0:2 (1:1)

četvrtak:
Viljareal – Real Sosijedad (0:0)
Hetafe – Barselona (0:4)

hotsport.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“povezane“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter