0
Fudbal

Jagodina dovela golmana mlade reprezentacije Srbije

Objavljeno: 15.01.14 u 15:49

Doskorašnji golman Voždovca i član mlade reprezentacije Srbije, Nikola Perić, novo je pojačanja Jagodine pred nastavak sezone u Jelen Superligi.

Nikola Perić

„Nadam se da će Jagodina uspeti da ponovi uspeh i osvoji Kup i ove godine. Smatram da sam izabrao dobru sredinu za svoj razvoj i napredak. Klub se bori za plasman u Ligu Evrope, ima dosta mladih igrača i prostora za rad“, rekao je Perić.

Svoje zadovoljstvo zbog realizacije transfera iskazao je i sekretar Jagodine, Slavko Gajin:

„Dovošenjem Perića smo napravili pravi potez i pojačali konkurenciju na golu. U narednom periodu ćemo pokušati da okončano pregovore oko nastavka saradnje sa Duškom Dukićem i Josipom Projićem, kojima je istekao ugovor, kao i sa Filipom Arsenijevićem. Planiramo da dovedemo još dva pojačanja i da tada na raspolaganju imamo 22 fudbalera i 3 golmana. Napravili smo kostur ekipe za naredni period i jači smo u odnosu na jesenji deo sezone“.

22-ogodišnji Perić je treće pojačanje Jagodinaca u ovom prelaznom roku, pošto se pre njega angažovani Nikola Mojsilović i Dušan Martinović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter