0
Fudbal

Darko Zorić na korak od ‘Marakane’

Objavljeno: 15.01.14 u 12:57

Pregovori čelnika Crvene zvezde i kapitena nikšićkog Čelika, Darka Zorića, ušli su u finalnu fazu i po svoj prilici mladi crnogorski reprezentativac će karijeru nastaviti na ‘Marakani’, prenose Vijesti.

Darko Zorić

„Ostalo je samo da se dogovorimo oko završnih detalja ugovora između dva kluba. Razgovarali smo sa predsednikom Draganom Džajićem i on je izrazio svoje zadovoljstvo što će još jedan igrač iz Crne Gore karijeru nastaviti u Zvezdi“, ispričao je Zorićev menadžer, Miomir Bakrač.

Svoje zadvoljstvo zbog gotovo izvesnog prelaska na ‘Marakanu’ ne krije ni sam Darko Zorić:

„Oduvek sam vatreni navijač Crvene zvezde i za mene bi bilo ostvarenje sna da obučem dres voljenog kluba. Nadam se da će sve uskoro biti gotovo i da ću brzo stići na Marakanu“.

Talentovani 20-ogodišnji vezista je sjajnim partijama tokom prošle, ali i ove sezone, privukao pažnju fudbalske javnosti ali i mnogobrojnih skauta. Prošlog meseca je proglašen za najboljeg igrača Telekom 1. CFL u 2013. godini, u izboru Fudbalskog saveza Crne Gore.

hotsport.rs/

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter