0
Ostali sportovi

Bekrić zadovoljan uslovima za pripreme, fali malo više sunca

Objavljeno: 15.01.14 u 12:26

Srpski atletičar, Emir Bekrić, se sa svojim timom nalazi na pripremama u Portugaliji. Prva nedelja priprema u ovoj godini protekla je u radnoj atmosferi. Bekrić je smešten u objektu u mestu Vila Real de Santo Antonio i radi sa trenerom Mirjanom Stojanović, fizioterapeutom Dimitrijem Kovačom i sparing partnerom Milošem Raovićem. Na pripremama su još i Nemanja Božić i Ivan Marković.

“Imamo zaista dobre uslove. Sportski centar sadrži sve ono što je neophodno za kvalitetan rad, od stadiona, zatvorene sale, teretane, do uzbrdo-nizbrdo dve trake od tartana, posebnih bacališta za koplje, poligona za bacanje diska, kladiva i kugle, fizijatrije, pa čak i borove šume. Veliki broj atleričara je ovde, najviše srednjeprugaša, učesnika nedavnog krosa u Beogradu, Iranaca, Nemaca, Poljaka, Slovenaca. Društvo je zaista dobro i inspiriše nas da još bolje radimo. Vreme je prijatno, temperature oko 20 stepeni, ali bismo voleli da ima malo više sunca. Hrana je odlična, na meniju je često riba, jer je ovde glavna industrijska grana proizvodnja tune koja se izvozi svuda jer jer je vrhunskog kvaliteta”, priča prve utiske sa priprema Mirjana Stojanović, trener Emira Bekrića.

U “malom Lisabonu”, kako nazivaju ovo mesto, pored Emira, priprema se i najbolji senior Evrope Bondarenko, kao i Magi Rasmus iz Estonije, osvajač bronzane medalje na 400 metara prepone na Evropskom prvenstvu u Tampereu do 23 godine.

Nakon prvih priprema u ovoj godini Emira Bekrića očekuje takmičenje na međunarodnom dvoranskom mitingu u disciplini 400 metara u Beču.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter