0
Fudbal

Zidan o Pogbi: Svi ga traže, pa i mi

Objavljeno: 14.01.14 u 21:04

Gala ceremonija na kojoj je Ronaldu dodeljena Zlatna lopta za 2013. godinu, bila je poprište mnogih značajnih ljudi iz sveta fudbala, a novinari nisu štedeli pitanja kada su već svi bili na okupu.

Pol Pogba

Jedan od prisutnih je bio i Zinedin Zidan, nekada dobitnik upravo Zlatne lopte a sada pomoćni trener Real Madrida. Inostrane kolege je najviše zanimalo da li će Pogba iz Torina doći u Madrid.

„Njega svi traže, pa i mi. On je veliki potencijal i za par godina će biti ovde, među finalistima na dodeli Zlatne lopte“, rekao je Zizu i tako potvrdio da postoji interesovanje Madriđana za mladog Francuza.

Upravo Zidan bi mogao da odigra ključnu ulogu u transferu svog mlađeg sunarodnika a među favoritima za potpis jednog od najtalentovanijih veznjaka današnjice ističe se PSŽ, koji bi osim bogate ponude imao prednost i u tome što bi Pogbu vratio u domovinu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter