0
Fudbal

Matić stigao u London, posle pregleda potpisuje ugovor sa Čelsijem

Objavljeno: 14.01.14 u 13:07

Fudbaler Benfike Nemanja Matić rekao je da mu je utakmica sa Portom bila poslednja u tom klubu i potvrdio da prelazi u londonski Čelsi.

matic-celsi-trening

Portugalski list „A Bola“ navodi da će Matić preći u Čelsi za nešto više od 26 miliona evra iako se prethodnih dana pisalo da će transfer iznositi okruglo 30 miliona.

„Utakmica sa Portom bila je moja poslednja u dresu Benfike. Želim svima u klubu da se zahvalim, kao i navijačima. Proveo sam prelepe dve i po godine, uvek sam davao sve od sebe, ali došlo je vreme da odem. Želim da pređem u jaču ligu i klub kakav je Čelsi. Razumem napore Benfike da me zadrži, ali mislim da je pravo vreme za odlazak“, rekao je Matić, koji je već doputovao u London na lekarske preglede.

Matić je već bio u Čelsiju od 2009. do 2011. godine, gde je odigrao samo tri meča, pre nego što je otišao na pozajmicu u Vitese, da bi potom je prešao u Benfiku u sklopu transfera Davida Luiza. Za klub iz Lisabona je odigrao 95 utakmica i postigao devet golova.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter