0
Domaći fudbal

Krenuli i „ćurani“, glavni cilj odbrana Kup trofeja

Objavljeno: 14.01.14 u 16:39

Fudbaleri Jagodine okupljanjem na svom stadionu danas su počeli pripreme za prolećni deo sezone. Ekipa će do 25. januara trenirati u Jagodini, a onda odlazi u Antaliju gde će ostati 15 dana i odigrati osam kontrolnih utakmica.

jagodina-superliga

„Pripreme počinjemo sa velikim ambicijama, želimo konstantan uspon, dobre igre i dobre rezultate“ – rekao je trener Mladen Dodić novinarima na Gradskom stadionu, a prenosi Tanjug.

On je naveo da je jedan od ciljeva Jagodine u nastavku sezone odbrana trofeja u nacionalnom kupu.

„Prelazni rok je tek počeo i rano je za podvlačenje crte. Nama je cilj da ekipa koja je prošle i pretprošle godine bila i najneiskusnija u ligi, postaje polako iskusnija i interesantnija na tržištu, što se sada pokazuje u ovom prelaznom roku. Naš cilj je spoj mladosti i iskustva i siguran sam da ćemo i posle ovog prelaznog roka imati respektabilnu ekipu, koja će moći da ostvari sve naše ambicije, uključujući i Ligu Evrope“ – istako je Dodić.

Fudbalere su na početku priprema pozdravili direktor kluba Životije Jeremić i sekretar Slavko Gajin.

Ekipa Jagodine prvi deo takmičenja u Superligi završila je na trećem mestu na tabeli sa 27 bodova, šest manje od vodećeg Partizana.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter