0
Domaći fudbal

Rakić: Koleno je u redu, uželeo sam se utakmica

Objavljeno: 13.01.14 u 17:14

Napadač Crvene zvezde, Đorđe Rakić, uspešno se oporavio od povrede kolena i rekao da jedva čeka početak prolećnog dela sezone i zvanični debi u klubu koji je letos stigao.

„Ništa ne može da me obraduje toliko kao što može lopta. Dugo sam pauzirao zbog povrede i jedva čekam utakmice. Predstoji mi fizički deo priprema, mora da se napravi dobra osnova za polusezonu od koje mnogo očekuje. Treniram bez ikakvih problema, ne osećam posledice povrede, ali psihička barijera je i dalje tu. Bio sam na pregledima u Nemačkoj i doktori su mi rekli da sam potpuno oporavljen. Konačno mogu da se posvetim samo fudbalu“, rekao je Rakić.

Napadač Zvezde izbegava da se priseća teškog perioda oporavka koji je iza njega:

„Ne želim da se vraćam na to. Bilo mi je izuzetno teško, trudim se da ne mislim na povredu i da razmišljam pozitivno. Cilj mi je da iz glave izbacim strah i da prebrodim tu psihičku barijeru. Okrenut sam narednoj polusezoni, uželeo sam se utakmica, moramo da pružimo maksimum i da se nadamo da ćemo prvi da prođemo kroz cilj“.

hotsport.rs/Blic

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter