1
Domaći fudbal

Partizan započeo pripreme, 31 igrač na spisku

Objavljeno: 13.01.14 u 11:34

Fudbalski klub Partizan započeo je pripreme za prolećni deo sezone u Jelen Superligi, a na raspolaganje treneru Marku Nikoliću stavljen je čak 31 fudbaler.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na spisku su se našla i pojačanja crno-belih, Drinčić, Vulićević, Trajković i Škuletić, pa će trener Nikolić na terenu morati da dobije odgovor na koga može da računa u nastavku šampionata.

„Dobro smo odradili prelazni rok, ali još uvek nismo završili. Ne želim da stvaram euforiju, teren je jedino merilo i pokazaće ko koliko može. Cilj je jasan, na meni i igračima je da ga i ostvarimo“.

U odsustvu predsednika Dragana Đurića, ekipi i novinarima se obratio potpredsednik Mile Jovičić:

„Doveli smo kvalitetne ljude u klub i želimo da pošaljemo jasnu poruku svima da nam je osvajanje titule prioritet, kao i to da želimo da napravimo značajniji pomak u Evropi. Od igrača očekujem da na terenu i van njega pokažu da su dostojni da nose dres Partizana i da nam omoguće da se radujemo u maju“.

Na raspolaganju treneru Nikoliću su  se našli i 21-ogodišnji vezista, Matija Lučić, i 19-ogodišnji napadač, Dejan Georgijević, koji su iz Teleoptika prekomandovani u prvi tim. Prozivci se priključio i Branko Pauljević, bek koji je proteklih 6 meseci igrao na pozajmici u Nišu. Partizan je za sada napustio samo golman Vladimir Stojković.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Ovaj Nikolić je neka prelazna bolest. Ode u Vojvodinu umre Bata Kankan, sada dodje u Partizan a Krojač završio iza rešetaka…. Ajde ti lepo zaobiđi Zvezdu u širokom krugu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter