1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Izborna Skupština u martu, već poznat Đurićev naslednik?!

Objavljeno: 13.01.14 u 21:34

Današnja vest o pritvoru predsednika FK Partizan Dragana Đurića očekivano je donelo mnogo bure u Humskoj, a prema poslednjim informacijama već se razmišlja o njegovoj smeni i izbornoj Skupštini u martu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Iz Humske se nisu oglašavali povodom 48-časovnog pritvora Dragana Đruića, ali se po medijima uveliko spekuliše o daljim potezima uprave kluba.

Potpredsednik crno-belih Ratomir Babić u izjavi za Tanjug uverava da je stanje u Partizanu – redovno.

„Sutra ćemo imati sastanak u klubu i napravićemo plan rada i smisliti način da prevaziđemo prepreke. Ne mogu da komentarišem to što se dešava sa Đurićem jer se radi o poslovanju kompanije, a ne kluba. Uostalom, atmosfera u Partizanu je dobra. Sve ide normalnim tokom, imali smo prozivku igrača i počeli smo pripreme za drugi deo sezone“, rekao je Babić.

Kako prenose Večernje novosti, u slučaju da Đuriću bude produžen pritvor i posle 48 sati, najkasnije u martu bi trebalo da bude raspisana izborna Skupština, a do tada bi funkciju vršioca dužnosti trebalo da obavlja potpredsednik Mile Jovičić.

Podsetimo, za sada nema novih informacija u Đurićevom slučaju, a premijer Srbije Ivica Dačić je ovim povodom prokomentarisao da ‘neće biti privilegovanih’. 

hotsport.rs/Novosti, Tanjug

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“povezane“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

1 Komentara

  1. naslov ove vesti je “Izborna Skupština u martu, već poznat Đurićev naslednik?!“
    da li ste negde u tekstu stavili ko je ta pozanta licnost koja ce naslediti Đurića????
    mogu li dobiti objašnjenje naslova teksta ??

    unapred hvala

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter