0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Đurić najavio odlazak

Objavljeno: 13.01.14 u 10:19

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić bliži je odluci da na kraju 2014. napusti klub iz Humske. Đurić ističe da ima dovoljno vremena kako bi se pronašao njegov adekvatni naslednik.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Izborna skupština je u decembru, tada ćemo sesti i razgovarati kako bismo pronašli najbolje rešenje. U ovom trenutku nije mi ideja da ostanem u Partizanu. Međutim, ima vremena da se priča o tome ko će biti naslednik jer će odlučiti organi kluba, a ja ću i po odlasku pomagati kao i do sada“ rekao je Đurić.

On je takođe i demantovao da je u inostranstvu boravio zbog opasnosti da protiv njega bude pokrenut krivični postupak.

„Početkom decembra imao sam hiruršku intervenciju u inostranstvu, a potom i kontrolu, i to je jedini razlog odlaska iz zemlje. Nemam razloga da bežim i budalaština je da sam zato otišao. Beograd je moj grad, meni je ovde najlepše i nikada ne bih otišao jer sam hrabar čovek. Ukoliko treba da se proveri privatizacija Veterinarskog zavoda, neka se to uradi, ali tu sam da dokažem da sam u pravu. Nikada nisam lagao i krao, i to ću dokazati.“ rekao je predsednik crno – belih.

hotsport.rs/kurir

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter