0
ATP

Rafter sa Hjuitom u paru na Australijan Openu

Objavljeno: 12.01.14 u 13:40

Iako se od profesionalnog bavljenja tenisom oprostio još 2002. godine Patrik Rafter je odlučio da se ponovo pojavi na terenu i to u paru sa Lejtonom Hjuitom na Australijan Openu koji počinje kasno večeras po našem vremenu.

rafter-hjuit

Iskusni Australijanac nije u potpunosti batalio igranje tenisa pošto je prilično aktivan na Turu veterana. Domaća kombinacija će na startu turnira odmeriti snage sa američkim parom Butorak-Klasen, a Rafter je tim povodom čak stigao da se našali na svoj račun.

„Nema sumnje da ću biti najgori igrač na turniru, ali je dobro što ću igrati u tandemu sa jednim od najboljih. T vam je kao da istovremeno jedete čokoladu i brokoli“ – objasnio je slikovito Rafter.

Dvostruki osvajač Gren slemova u singl konkurenciji sada već davne 1999. godione trijumfovao je na Australijan openu u konkurenciji dublova u paru sa Jonasom Bjorkmanom, a pored toga ima još devet titulu koje je osvajao igrajući sa velikim teniskim imenima poput Kurijera, Keša, Filipusisa, Ficdžeralda, Stolea…

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter