0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nikoliću nisu potrebni ‘obični’ igrači

Objavljeno: 12.01.14 u 12:46

Partizan je za sada najaktivniji na fudbalskom tržištu o čemu najbolje svedoči podtak da je već doveo četiri igrača u zimskom prelaznom roku. Nikola Drinčić se vratio iz Rusije, a iz Vojvodine je stigao trojac – Miroslav Vulićević, Branislav Trajković i Petar Škuletić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Međutim, tu nije kraj ambicijama crno-belih među koje bi mogao da stigne još jedan napadač, ali trener Marko Nikolić (koji je takođe nedavno stigao iz Vojvodine) tvrdi da klub neće kupovati igrače po svaku cenu.

„Može da se desi da dođe još neko, jer ima još vremena. U nekim smo pregovorima, neke stvari i ne zavise od nas, uz svu dobru volju i želju. Žuriti nećemo, gledaćemo da ti koji dođu zaista podignu kvalitet, prave prevagu ili budu potencijal za budućnost. „Obični” igrači ne bi trebalo da dolaze u Partizan“ – jasan je bio Marko Nikolić u izjavi za Sport.

Mladi stručnjak je poput sportskog direktora Alberta Nađa demantovao da Partizan želi Artjoma Milevskog kojeg su pojedini ukrajinski mediji već preselili u redove kluba iz Humske ulice.

hotsport.rs/Sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter