0
Fudbal

Matić se dogovorio sa Čelsijem, Benfika zateže

Objavljeno: 12.01.14 u 12:02

Iz dana u dan menjaju se najnovije informacije u vezi eventualnog transfera Nemanje Matića u neki od velikih evropskih klubova pa tako „O Žogo“ koji je pre samo dva dana tvrdio da je Bajern jedan od glavnih kandidata sada piše da će srpski reprezentativac ipak da se vrati u Čelsi.

nemanja matic

Prema pisanju ovog portugalskog lista jedan od trenutno najboljih svetskih vezista prva je želja Žozea Murinja i Čelsi planira da ponudi Benfiki 35 miliona evra za njega iako su ga pre samo nešto više od dve godine dali klubu iz Lisabona praktično kao „kusur“ u okviru transfera Davida Luiza.

Matić je navodno već sve dogovorio sa svojim nekadašnjim klubom i sada prema pisanju lista „O Žogo“ vrši pritisak na Benfiku da prihvati ponuđen novac, a u tu svrhu je navodno zapretio i neigranjem u današnjem meču protiv Portoa ukoliko mu želja ne bude ispunjena.

Pojedini engleski mediji najavljuju da bi Nemanja Matić već u ponedeljak mogao da stigne u London gde bi bio predstavljen kao novi (stari) igrač Čelsija.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter