0
ATP

Federer: Još uvek mogu da savladam Novaka i Nadala

Objavljeno: 12.01.14 u 21:39

Između nedelje i ponedeljka po ovdašnjem vremenu počinje prvi grend slem u sezoni. Naravno u pitanju je tradicionalni Australijan Open, tim povodom oglasio se i Rodžer Federer.

Rodžer Federer

Iskusni i trofejni Švajcarac je upitan o tome kakve su njegove šanse na predstojećem turniru, s obzirom da su Rafa i Nole glavni favoriti prema mišljenju javnosti.

„Pa dobro, za očekivati je da oni budu vodeći nosioci i da budu favoriti, situacija je trenutno takva. Moje vreme nije prošlo, još uvek mogu da ih pobedim. Iskusan sam, znam kako stoje stvari u muškom tenisu i nemam problem sa tim da li me smatraju za favorita“, rekao je rekorder po broju osvojenih grend slemova, koji se kao i obično ne plaši niti jednog protivnika.

Osim publike i brojnih stručnjaka, i kladioničari se slažu da je Novak prvi favorit, pa je tako kvota na njega ubedljivo najmanja pred Australijan open.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter