0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Čaušić ponovo uz Perovića

Objavljeno: 12.01.14 u 10:54

Nekadašnji tandem beogradskog Rada Goran Čaušić i Slavko Perović ponovo će biti u istom timu, ali ovog puta u redovima turskog drugoligaša Manisaspora pošto je Eshišehir odlučio da pozajmi svog igrača drugoligašu za koji igra još jedan bivši fudbaler Crvene zvezde – Nikola Mikić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Čaušić u Eskišehiru nije dobio pravu priliku odnosno nema nijedan ligaški nastup već je igrao isključivo u kup duelima postigavši pri tome i jedan pogodak. Međutim, to nije smetalo čelnicima Manise koji su čak želeli da otkupe njegov ugovor, ali kako je Eskišehir tražio obeštećenje od neverovatnih dva i po miliona evra na kraju je došlo do pozajmice.

Manisaspor je trenutno na petom mestu u drugoj ligi Turske sa samo pet bodova manje u odnosu na vodeći dvojac tako da plasman u eliti nije neostvariv cilj, a sve bi trebalo da bude lakše sa Čaušićem u timu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter