1
Domaći fudbal

Trajković: Tražila me Zvezda, ali sam izabrao da pređem u najveći klub u Srbiji

Objavljeno: 11.01.14 u 13:11

Novo pojačanje Partizana, Branislav Trajković, rekao je da je presrećan zbog prelaska u klub iz Humskei najavio da je došao kako bi osvajao trofeje, igrao u Ligi šampiona i pokušao da se izbori za mesto u reprezentaciji Srbije.

FOTO: Partizan.rs

 

Trajković je ugovor sa Partizanom potpisao na tri i po godine i zadužio je dres sa brojem 15.

„Velika mi je čast što sam došao u Partizan, želim da osvajam trofeje, igram u grupnoj fazi Lige šampiona, ali i da se nametnem budućem selektoru Srbije. Još 2010. godine sam želeo iz Kule da pređem u Partizan, ali su neki drugi ljudi tada drugačije odlučili. U ovom prelaznom roku su me želeli još i Crvena zvezda i Antalija, ali sam na kraju ipak izabrao da pređem u najveći klub u Srbiji“, rekao je Trajković.

Sportski direktor Partizana, Albert Nađ, ispričao je kako su tekli pregovori oko Trajkovićevog transfera:

„Konačno smo da dovedemo igrača kojeg smo želeli i koji nam je neophodan. Nadam se da će nastaviti da igra na onom nivou na kojem je igrao u Vojvodini i da će u dresu Partizana postati standardni član reprezentacije Srbije“.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Kakav je boze zlatio se Partizanu samo napravi ti gresku u derbiju kao tvoj saigrac Obradovic pa ce Crvena Zvezda to jos vise uvecat i videces ko je u stvari najveci klub u Srbiji a to je jedna i jedina najbolja Crvena Zvezda ,slikaces se ti Trajkovicu sa osvojenom titulom u prvenstvu Srbije malo sutra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter